didas, volgens analisten, is dat het

0 20
Adidas heeft reden om te vieren. Sinds de overname van King Nike Roshe Run Homme in 2014 heeft het bedrijf zijn marktaandeel in Noord-Amerika meer dan verdubbeld en zijn voorraad is wereldwijd bijna verviervoudigd. Zelfs een 'pay-to-play' basketbalschandaal, waarbij een van de voormalige leidinggevenden van het bedrijf naar de gevangenis kon worden gestuurd, heeft weinig gedaan om het momentum van Adidas te vertragen. Adidas bracht het jaarverslag 2017 uit, waaruit bleek dat de Noord-Amerikaanse omzet met 27 procent groeide. Dat is vergeleken met 3 procent groei voor Nike in 2017 en Adidas 2013 met slechts 2 procent. Nike Air Max Command Mujer Hombre Experts uit de branche zeiden dat de plotselinge groeispurt van het bedrijf een verhaal is van technologie, beroemdheid en een gezonde dosis geluk.
Vanaf de jaren 1920 maakten de broers Adolf en Rudolf Dassler samen schoenen in het kleine Duitse stadje Herzogenaurach. In 1948 kregen ze ruzie - met Nike Air Max 270 DameRudolf begon Puma en Adolf aan de oprichting van Adidas.
In 1954 won het Duitse nationale team het WK met Adidas-schoenplaatjes - compleet met inschroefbare noppen en een lichtgewicht bouw - en het merk ging van start. Het Europese bedrijf zag ook enig Nike Air VaporMax Femme succes op de Amerikaanse markt. Tegen 1984 was Adidas de voorloper voor het ondertekenen van een hoog aangeschreven NBA-conceptkeep met de naam Michael Jordan. In plaats hiervan stootte Nike een bekende deal die het naar de top dreef van wat inmiddels de 'sneaker-oorlogen' is genoemd. "Adidas www.airmaxskobutikdk.com zit al tientallen jaren op de tweede (of erger) schaal vast.
Onderdeel van het probleem van Adidas, volgens analisten, is dat het ontwerpt voor een Europees publiek, niet voor een Amerikaans publiek. "Soms werkten de schoenen die in Europa werkten hier", zegt Matt Powell van NPD Group, een Nike Air Presto Womens marktonderzoeksbureau. "En soms deden ze dat niet."
Tegen de 2010s, toen zijn marktaandeel afnam en de aandelenkoersen tot stilstand kwamen, besloot Adidas dat het tijd was voor een verandering. Vanaf 2014 keek het bedrijf naar het westen.
Naast het binnenhalen www.djim.fr van King als de Noord-Amerikaanse president, ging het erom gaande te zijn ongeveer 200 topwerknemers uit Duitsland naar de Verenigde Staten te verplaatsen - waaronder lead designer Paul Gaudio - en miljoenen te investeren op de Amerikaanse markt. Het bedrijf lanceerde ook een hub voor Nike Air Max Command Dame schoenenontwerp in Brooklyn en een robotachtige "snelheidsboerderij" in Atlanta en heeft plannen om zijn Noord-Amerikaanse hoofdkantoor in Portland, Oregon, uit te breiden. Ze zijn nog steeds in de groeimodus ", zegt Yu-Ming Wu, uitgever van Sneaker. Nieuws, een website over de schoenenindustrie. 'Voor het Nike Air Vapormax Femme laatst hoorde ik dat ze werknemers in gangen hadden zitten.'
De uitbreiding heeft velen verrast. Toen Adidas Jordan Brand, een dochteronderneming van Nike, inhaalde voor de tweede in de verkoop van sportschoenen in de herfst, tweette Powell: "Adidas NMD Mujer Dit is een prestatie waarvan ik nooit dacht dat ik ze in mijn leven zou zien."
Zelfs King zei dat de omvang een beetje onverwacht was. "Ik ben een dromer. Ik had hoge verwachtingen, "zei hij. "[Maar] ik wist niet dat dit allemaal zou geb
You have to log in before you can reply Login | Sign Up

Points Rules