. Dit zijn speciaal ontworpen Mercurial-

0 16
Voor atleten die op het veld spelen of greens, zijn veel functies belangrijk in een schoen: tractie, demping, algemeen gevoel onder de voeten. Maar ongeacht de persoonlijke voorkeuren van een speler, is er één deal-breaking detail - fit. Voor topprestaties moet een schoen meteen goed passen en dat veilige, gesloten gevoel behouden.
Wat meer is, zelfs een perfecte pasvorm terwijl stationair kan losraken tijdens het spelen; Dat is omdat voeten natuurlijk groeien als een atleet beweegt en de grond raakt. Kijk naar basketbalspelers tijdens een wedstrijd - ze zijn regelmatig bezig met het opnieuw vastbinden van schoenen, trekken veters strakker aan en passen zich aan Nike Air Presto Hombre op de bank.
Om een ??oplossing voor een betere pasvorm Nike Air Max 95 Femme en duurzame inperking te vinden, vroeg Nike hoe het het proces kon vereenvoudigen. Eerdere werkzaamheden aan HyperAdapt, een innovatie die is ontwikkeld voor Nike's zelfrijzende schoenen, hebben het team op de hoogte gebracht van hun wensen om een ??universeel toegankelijk model te maken. Het antwoord is FastFit, een handmatig systeem dat de hele voet onmiddellijk beveiligt. Hoe het werkt: de innovatie heeft talloze voordelen. Ten eerste elimineert het aanpassingen en aanpassingen aan veters en vervangt die interacties door een enkele, effici?nte pull. Omdat het spansysteem bestand is tegen het equivalent van minstens 60 pond spanning bij elke draai van het mechanisme, blijft de schoen cinched door de bewegingen van een speler. FastFit levert ook gelijke druk over de bovenkant Nike Dunk Sky High Womens van de voet om hotspots te voorkomen. En de wreefriem, Nike Air Max 2017 Womens of 'kant', is vergelijkbaar met de koorden voor parachutes, waardoor het aanhaalsysteem ook ongelooflijk duurzaam is. Eindelijk, er is een stijlfactor - het strakke, minimalistische systeem van FastFit ziet er gewoon cool uit. Lanceerde de eerste van de zeven "CR7-hoofdstukken". Dit zijn speciaal ontworpen Mercurial-schoenen, die elk een belangrijk stuk van Cristiano Ronaldo's persoonlijke en voetballende geschiedenis doorgeven. De laatste iteratie, hoofdstuk 7, is het hoogtepunt van de vertelkunst en betuigt eer aan het nummer 7 van de speler in de grafische voorstelling van de voorvoet en knikt ook naar de gedenkwaardige koolstofvezellaarzen uit het verleden. Ik word de hele tijd gevraagd hoe het is om de creative director Nike Air Force 1 Dame van Jordan Brand te zijn. Het antwoord is dat het een Nike Roshe Run Femme ongelofelijke kans is om een ??iconisch symbool te nemen Nike Air Max Zero Femme dat wereldwijd bekend is - de Jumpman - en obsederen hoe we het voor de toekomst kunnen beschrijven.
Natuurlijk hebben wij in Jordan Brand het geluk om aanspraak te maken op alle bezittingen en pictogrammen die we hebben; er is een lange geschiedenis van baanbrekend ontwerp om van te lenen en te moderniseren. Maar geweldige ontwerpers - en we hebben hier een enorm team - weten dat design moet kijken naar wat de toekomst biedt.
We willen altijd uitgroeien tot een nieuw publiek en we weten dat we product moeten blijven leveren aan een zich ontwikkelende en moderne lens. we moeten leiding geven met innovatie. We noemen dit Flight Utility, en het gaat over ontwerpen voor de toekomst - extrapoleren van het kernmerk van Jordan Adidas NMD Dame Brand via een innovatie- en functie-eerst benadering. Nike Air Huarache Femme Als ontwerpers zien we onszelf als probleemoplossers. Wanneer Nike Air Max 90 Femme Grise je met innovatie begint, leidt het je naar een nieuwe ple
You have to log in before you can reply Login | Sign Up

Points Rules