an de meest vooruitstrevende uit de collectie. De com

0 14
De Virgil Abloh x Nike Air Presto zal op 27 juli in het zwart trappen en de witte kleur volgen op 3 augustus. Bekijk enkele van de offici?le foto's hierboven en laat ons weten hoe de komende edities zich verhouden tot het  Nike Air Max 90 Mujer Rosas origineel.Nike Air Max TN Damen  Elk silhouet  heeft dezelfde ontwerpelementen Nike Air Max 270 Donne als de originele speciale editie van Air Presto, waaronder een rode zip-tie, industri?le branding en verschoven logo's.2018 is al een intens jaar voor sneakers geweest. We begonnen het jaar zwaar aan de stevige zolen en de trend in de papanchol, en terwijl het jaar voortschrijdt, komen we steeds meer in gepersonaliseerde paren terecht. Witte sneakers verschijnen op elke markt en fungeren als canvas voor amateur-creatieven om een ??persoonlijke touch te geven aan hun kicks. Ondertussen zijn merken ook gericht op het combineren van het verleden en de toekomst; je zult zien dat deze lijst wordt gevuld met schoenen die inspiratie of elementen uit de jaren '80 en '90 trekken, maar speel op een heel eigentijdse manier met ze. En hoewel technologie vroeger ging over weglopen uit het Nike Air Max 1 Donne verleden,  laten de www.alejandraperez.es sneakers in 2018 ons zien www.annasantander.es dat we het als een lanceerplatform kunnen gebruiken. Dit is onze lijst met de beste sneakers van 2018, tot nu toe.

De sneakercommunity is behoorlijk drastisch gesplitst rond de Legacy 312 en we begrijpen waarom: de schoenen vertegenwoordigen een mix van enkele van de meest geliefde sneakers in de Nike en Jordan-archieven. Intens nostalgische sneakerheads hebben de combinatie Don C een travestie genoemd, maar als je bereid bent om vooruit te kijken, is er veel te waarderen over de schoenen. Afhankelijk van de colorway die je grijpt, kunnen de schoenen vet of subtiel zijn, een spiegel van hoe je deze sneakers kunt zien als retro ge?nspireerd of geheel nieuw. Er komen meer colorways van deze sneaker aan die nog niet zijn uitgebracht, dus houd deze in de gaten. Behoorlijk een van de meest gehypte Nike Internationalist Mujersneakers van Nike Air Zoom Pegasus 34 Womens het jaar, het duo Adidas ZX Flux Femme van zwart en wit Air Prestos van Nike en Off-White waren ook een van de beste. Virgil Abloh brak vorig jaar met de originele Air Presto uit zijn "The Ten" -collectie, en hoewel het ontwerp aanvankelijk over het hoofd werd gezien, heeft het zichzelf inmiddels bewezen als een van de meest vooruitstrevende uit de collectie. De complexiteit van het silhouet leent zich goed voor de subtiliteit van zwart en wit om de texturen door te laten. Fans lepelden beide colorways, en veel van de witte paren zijn doeken geworden voor zelfgemaakte gewoonten tot vrijwel unanieme positieve resultaten

2018 kan bogen op enkele echt innovatieve stappen in sneakerontwerp, en de DMX Fusion 1 van Reebok en Pyer Moss bevindt zich vierkant in het pantheon van die arena. Het silhouet zelf is als een dozijn andere soklopers, maar Nike Air VaporMax Femme Nike Air Vapormax Mujer het  vetersysteem is bijna Nike Dunk Sky High Donne verbijsterend. De veters  beginnen bij de teen en helpen de vorm van de vamp te informeren wanneer ze terugtrekken naar het kwartier. Eenmaal op het kwartier kruisen ze een paar keer door lussen, die zo laag op de schoen liggen dat ze bijna aan de zool zitten. De veters wikkelen zich dan om de hiel voordat ze terugkomen naar de tong voor sluiting met een lacelock. Het is een gecompliceerd maar verfrissend systeem en het opent de deur voor veel maatwerk.
De Skylon 2 is allesbehalve nieuw en toch hebben we deze aan deze lijst toegevoegd omdat Nike hem op het juiste moment heeft gebracht.
You have to log in before you can reply Login | Sign Up

Points Rules